Skriv Din Egen Lønnsslipp Når Du Mestrer SEO!

Når du skriver inn et nettsøk og trykker enter, har du noen gang lurt på hvordan disse nettstedene på den første siden faktisk kom dit? En stor del av grunnene til at disse nettstedene er rangert så høyt, har å gjøre med optimaliseringen for nettstedet slik at det fungerer godt i markedet. Hvis det høres komplisert ut, kan du lese disse tipsene for å forenkle saken.

For å øke trafikken til nettstedet ditt eller bloggen kan du legge det ut på ett sted (f.eks. På bloggen eller nettstedet), og deretter jobbe med sosiale nettverk for å bygge synlighet og tilbakekoblinger til innholdet ditt. Facebook, Twitter, Digg og andre nyhetsfeeds er gode verktøy å bruke som vil øke profilen til sidene dine betydelig.

For å være sikker på at nettstedet ditt alltid er rangert så høyt som det burde være, må du sende inn et nettstedskart til søkemotorene. Hver side på nettstedet ditt blir automatisk lenket til nettstedskartet, så sørg for å lage et XML -kart for å sende inn. Det gjør det lettere for dine besøkende, og søkemotorer vil øke rangeringen etter hvert som de mottar informasjonen om nettstedet ditt.

Å oppnå målene for søkemotoroptimalisering kan bli enklere ved å bruke grafikk og bilder. Bruk bilder med lav oppløsning fordi bilder med høy oppløsning vil øke lastetiden. Stikkord i selve bildene vil bli lest av søkemotorer. Folk liker å se bilder og grafikk på et nettsted, og det kan hjelpe deg med å beskrive artikkelen, bloggen eller produktet ditt, samt produsere søkemotorresultater for optimal trafikk til nettstedet ditt.

Søkemotorer kan bare søke etter det som faktisk er på nettstedet ditt, og ikke det som er i en bildebeskrivelse. Prøv å hold deg borte fra bildebeskrivelsen. I stedet bør du sette en tekstboks under selve bildet slik at ordene kan søkes etter i en søkemotor.

Bruk et søkeordverktøy, for eksempel Google AdWords, for å finne ut hvilke søkeord brukerne søker med for å finne nettsteder som dine. Verktøyet gir deg tilnærminger til antallet eller søkene som er utført med et gitt søkeord. Dette vil hjelpe deg med å finjustere de spesifikke nøkkelordfrasene. Hvis du gjør det, kan du få mest mulig trafikk mot nettstedet ditt.

Når du bygger ditt tilknyttede nettsted, må du være sikker på at besøkende enkelt og raskt kan finne nettstedet ditt. En måte å oppnå dette på er å hjelpe søkemotorene til å finne og riktig kategorisere nettstedet ditt. Det er en god og givende praksis å sette inn beskrivende metaelementer i sidens html -kode, siden dette hjelper søkemotorene med å kategorisere sidene dine.

Ingenting om prosessen med søkemotoroptimalisering trenger å være komplisert overhodet. Som alle ting som er nytt for oss, kan det ta en stund å vikle hodet rundt taktikken og tipsene ovenfor. Men når du har tilpasset deg metodene, vil du kunne se forbi trærne og inn i skogen. Husk å bruke disse tipsene og begynne å formatere nettstedet i dag.